Lakásszűrő

Szobák száma (2-4 db)
Lakások mérete (40-101 m2)
Projekt információk Kiváló befektetési lehetőség Beruházó Tervező

Projekt információk

Magnolia Ház új építésű lakóingatlan projekt legfontosabb információi:

 • XIII. kerület, Angyalföld, Kartács utca 2.
 • 67 lakásos társasház – földszint + 4 emelet
 • 2 lépcsőház, 12 személyes korszerű lifttel
 • lakásaink NY-i vagy DNy-i tájolásúak, kertre néző vagy utcai kilátással
 • igényesen kialakított zöld környezet: 300 m2-es belső kert lakóink kizárólagos használatára
 • privát használatú fitneszterem és infraszauna
 • saját tárolók

Polgári hangulatú téglaépület - Az egyedi stílusú saroképület a XIX. század építészeti hagyományait őrzi a XIII. kerületben. A 67 lakásos újjávarázsolt társasház az Árpád hídtól néhány perc sétára, a Kartács és Hajdú utca sarkán található.

Az 1800-as évek építészeti stílusát követő nagy belmagasságokkal rendelkező ház új modern megjelenést kap, amely harmonikus egységet alkot a környezetével. A homlokzati díszítések, a míves korabeli korlátok, elegáns lépcsőházak mind a nagypolgári érzést hivatottak megtartani. A ház alacsony energiafelhasználásúvá alakítása mellett a lakások önálló fűtésszabályozására is lehetőség van. A ház a szelektíven fogja gyűjteni a hulladékot a környezettudatosság jegyében.

Nagy belmagasság, modern kialakítás - A lakások belső hangulata nagyban eltér a klasszikusan vett újépítésű lakásokétól, hiszen a nagy belmagasságnak köszönhetően a régi polgári lakások hangulatát adja vissza a legmodernebb megjelenésben. Kedvére választhat a földszinti kertkapcsolatos lakásoktól, a kis ékszerdoboz méretű garzonokon keresztül a LOFT hangulatú duplex lakásokig.

Új szintek kerülnek kialakításra - A Kartács Projekt Kft. az ingatlan felújítása mellett, kibővíti az épületet, egy emeleti szint és tetőtér kerül pluszban kialakításra, néhol duplex lakásokkal, így építészetileg egyedi mégis harmonikus épület jön létre.

Korhű lépcsőházak és korlátok - A házban két lépcsőház található, egy a főbejáratnál és egy az udvar átellenes oldalán. A korabeli elegáns lépcsőházakat, az emeleteken függőfolyosó köti össze. Az épület főbejárata mellett helyezkedik el a nagyméretű felvonó (12 személyes) a pincéig levezetve, amely kényelmessé teszi a lakók számára a szintek közötti mozgást.

Az épület téglaboltozattal alápincézett részén, - mely a borospincék hangulatát idézi -tárolóhelyiségek és közösségi szabadidős tér kerül kialakításra.

Különleges, eredeti homlokzat, felújított ablakdíszekkel - Az épület homlokzata a földszinten kváderes kialakítású íves záródású ablakokkal felette osztópárkánnyal, az első emeleten egyenes záródású ablakok, timpanonnal díszítettek, a második emeleten pedig az ablakok íves záródásúak.
Az osztópárkányok, a főpárkány és a meglévő eklektikus stílusú ablakdíszítések, eredeti állapotukban kerülnek felújításra. A nyílászárók csere után egységes színt kapnak.

Az épület téglaboltozattal alápincézett részén, - mely a borospincék hangulatát idézi -tárolóhelyiségek és közösségi szabadidős tér kerül kialakításra.

Jó minőségű, zöld lakókörnyezet - A felújítás alapelve olyan korszerű, modern városias, de egyben zöld lakókörnyezet létrehozása, amely a lakók számára szükséges jó minőségű, lakó- és kiszolgáló tereket biztosítja.
A belső udvaron saját használatú kertek kerülnek kialakításra, mely növeli a ház harmóniáját.

Infraszauna és fitness terem - A közös használatú helyiségekben pedig szabadidős, és sport tevékenységekre nyílik lehetőség a ház lakói számára.

Beruházó

Cégünk az 1991-ben alapított cégcsoport folyamatosan és dinamikusan fejlődő tagja. Mi az Eternity Investmentsnél fontosnak tartjuk, hogy az általunk létrehozott épületek ne csak kellemes otthonok legyenek, de egyben értékteremtő megoldásokat is nyújtsanak az emberek számára. Telkeinket, fejlesztendő projektjeinket is ennek szellemében választjuk ki, varázsoljuk újjá. Szaktudásunkra, tapasztalatainkra alapozva minden esetben alaposan mérlegeljük az adott terület potenciálját, úgy mint: megfelelő infrastruktúra, intézmények közelsége, ügyintézés, oktatási intézmények, elérhető zöldfelületek és fejlődési dinamika szempontjából, mert hiszünk abban, hogy az otthon kiválasztása az egyik legfontosabb döntés az ember életében. Mindezek együttesen gondoskodnak arról, hogy az adott terv ingatlan fejlesztés megvalósulása után a lakások az új tulajdonosaik számára kiváló és hosszú távú befektetést jelentsenek. Építészeinket az adott munkatervnek megfelelően szakterületük legjobbjaikként a fejlesztés speciális igényei szerint választjuk ki, így gondoskodva a legjobb megoldásokról.

Lényegesnek tartjuk, hogy ügyfeleink bizalommal fordulhassanak hozzánk kérdéseikkel, kéréseikkel a megvalósítás bármely fázisában, ezért szakképzett munkatársaink a teljes projektet végigkísérik velük. Igény szerint belsőépítészeti javaslatokat, szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleinknek.

Mi az Eternity Investmentsnél küldetésünknek tekintjük, hogy az általunk létrehozott épületek, terek a modern design megoldások mellett funkcionalitásukban is megfeleljenek a mindenkori igényeknek. Ennek érdekében magas minőségi elvárásokat támasztunk tervezőink, kivitelezőink és a felhasználásra kerülő anyagok kiválasztása felé. Innovatív megoldásaink olyan épületekben vannak jelen, mint a:

LE MERIDIEN HOTEL BUDAPEST
1051 BUDAPEST, JÓZSEF NÁDOR TÉR – POSTABANK SZÉKHÁZ
1051 BUDAPEST, ALKOTMÁNY U. 3. - IRODAÉPÜLET
1052 BUDAPEST, DEÁK F. U. 10. - IRODAÉPÜLET
1065 BUDAPEST, ANDRÁSSY ÚT 40-42. – IRODAÉPÜLET
BRATISLAVA, SZLOVÁKIA – ING BANK SZLOVÁKIAI KÖZPONTJA – IRODAÉPÜLET


Referenciáinkról érdeklődjön értékesítőnknél

Tervező

A Magnolia Ház tervezője a Hevesi és Társa Kft. 1034 Budapest, Beszterce u. 16.

A Hevesi és Társa Építészstúdió Kft. 1995-ben alakult, fő profilja az építészeti tervezés, tanácsadás, tervezéstől a kivitelezésig. Munkáikat hosszú évek alatt összeszokott, az adott feladathoz szükséges társtervezőkkel végezik. A Stúdiót létrehozó építészek hosszú szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Az alapítás óta eltelt idő alatt kialakult és megszilárdult a cég profilja, azok a lényeges tevékenységi körök, melyek a szakmai ténykedést, a szakmai arculatot meghatározzák.

Bővebb információ és referenciák a tervezőről itt tölthető le:

REFERENCIÁK LETÖLTÉSE

MAGNOLIA HÁZ - KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG

Összegyűjtöttük Önnek, hogy miért tartják vevőink kiváló befektetésnek a Magnolia Ház lakásait

Bármilyen egyéb kérdése van, kérjük, hogy
forduljon értékesítési irodánkhoz +36 70 620 7716 számon
állunk rendelkezésére!

 1. Klasszikus homlokzat, loft belmagasság - Különleges megjelenésével a Magnolia Ház a polgári lakások hangulatát kedvelő bérlők, beruházók számára különleges ajánlat lehet akár a kertes földszinti, akár az emeleti teraszos lakásaink kínálata.
 2. Gazdaságosan üzemeltethető épület – A Magnolia Házban található lakásainkat központi gázkazán fűti, minden lakás egyedi hőmennyiség-mérővel ellátott, így a gazdaságosan fűthetőek és a téli leghidegebb időjárásban is üzembiztosan működőképesek lesznek. A közös területek alacsony mértéke és kis felülete miatt sem terheli majd a lakókat plusz költség.
 3. Kis közösség, 67 lakásos lakóprojekt – Lakóházunkat úgy terveztük meg, hogy egy élhető és fenntartható társasházat alakítsunk ki. Kis közösségben gondolkodtunk, elkerülve így a döntésképtelen közgyűléseket és a nagy lakóközösségből eredő plusz feszültséget. Szeretnénk, ha a tulajdonosaink úgy éreznék, hogy számít a véleményük, hogy beleszólhatnak az üzemeltetési kérdésekbe, és hogy fontos, ők hogyan szeretnének élni az általunk felépített társasházban.
 4. Jogilag rendezett háttér – Lakóink jogi biztonsága érdekében kiváló és készséges ügyvéd partnerünk biztosítja a megfelelő jogi hátteret adásvételi szerződések, társasházi iratok és ingatlan-nyilvántartásbeli bejegyzések tekintetében. Minden vevőnk rendezett jogi háttérrel veheti majd át lakását.
 5. Magyar beruházó, megbízható kivitelező, felelős hozzáállású műszaki ellenőr – A napjainkra jellemző nehéz építőipari körülmények között is igyekszünk minden döntésünket a legnagyobb körültekintéssel, vevőink befektetésének védelmében meghozni. Beruházóként igényességre és piacképes ingatlanok kialakítására törekszünk, annak érdekében, hogy lakásaink családi otthonként és befektetésként is remekül helyt álljanak. Partnereinket (tervező, kivitelező, műszaki ellenőr, építésvezető) körültekintéssel választottuk ki, figyelembe vettük az építőipari megítélésüket, referenciáikat, ugyanakkor a biztonságos teljesítés érdekében partnereink munkáját folyamatosan ellenőrizzük, hogy garantáljuk a lakások igényes minőségét.
 6. Tégla épület – A Magnolia Ház épületének kialakítása során az épület homlokzati részében megmaradtak az eredeti, vastag falak, melyek további szigetelést kaptak, így nyáron a hűvöset, télen pedig a meleget tartják meg jobban.
 7. Ütemezés szerint folyamatban lévő kivitelezés – A Magnolia Ház kivitelezési munkái a tervezett ütemezés szerint folyamatosan zajlanak
 8. Társasház üzemeltetése – A beruházó felelősséggel és nagy körültekintéssel választja majd ki a társasház első üzemeltetőjét (közös képviselő), aki irányítása és ellenőrzése alatt fogja megindítani a társasház a működését.
 9. Modern enteriőr – Klasszikus külső megjelenésen felül, törekszünk a XXI. századi belső enteriőr kialakítására is. A költséghatékonyság érdekében, lehetőséget adunk a vevőknek, hogy maguk döntsék el, milyen értékben kívánják ezt kialakítani, alapárban vagy egy magasabb minőségben, plusz költség ellenében. Partnereinket és a választható kerámia burkolatokat, szanitereket, laminált parkettát és belső nyílászárókat úgy állítjuk össze, hogy megfizethető áron igényes kinézetű lakásokat adhassunk át a vevőinknek.
 10. Jól kiadható lakások – Lakásaink mérete és elrendezése kényelmes és praktikus használatot tesz lehetővé. A projekt kiváló elhelyezkedése, jó közlekedési lehetőségek és a kerület egyedülálló adottságai mind a bentlakó tulajdonosok, mind a leendő vevők számára vonzó.

JELENTKEZZEN, ÉS NÉZZE MEG A LAKÁSAINKAT
ÉS A CSODÁS ÉPÜLETÜNKET A HELYSZÍNEN
Telefonáljon most!
Lakások közvetlenül a beruházótól:

SZEMÉLYES IDŐPONT EGYEZTETÉS:
Kérjen időpontot értékesítőnktől az épület helyszíni bemutatására, hogy Ön is megtekinthesse a hamarosan átadásra készenálló, szabad lakásainkat.


Értékesítési iroda
+36 70 620 7716

időpontot kérek
Várható átadás

Átadás időpontja

2022. 1. negyedév

Prémium konyhabútor

Kedvező fizetési ütemezés

20-70-10%

Szaunavilág

Szauna és
fitneszterem

A lakók kizárólagos használatára