Lakásszűrő

Szobák száma (2-4 db)
Lakások mérete (40-101 m2)
Projekt információk Kiváló befektetési lehetőség Fizetési ütemezés Épületszerkezeti
műszaki leírás
Beruházó Tervező

Projekt információk

Magnolia Ház új építésű lakóingatlan projekt legfontosabb információi:

 • XIII. kerület, Angyalföld, Kartács utca 2.
 • 68 lakásos társasház – földszint + 4 emelet
 • 2 lépcsőház, 12 személyes korszerű lifttel
 • lakásaink NY-i vagy DNy-i tájolásúak, kertre néző vagy utcai kilátással
 • igényesen kialakított zöld környezet: 300 m2-es belső kert lakóink kizárólagos használatára
 • privát használatú fitneszterem és infraszauna
 • saját tárolók

Polgári hangulatú téglaépület - Az egyedi stílusú saroképület a XIX. század építészeti hagyományait őrzi a XIII. kerületben. A 68 lakásos újjávarázsolt társasház az Árpád hídtól néhány perc sétára, a Kartács és Hajdú utca sarkán található.

Az 1800-as évek építészeti stílusát követő nagy belmagasságokkal rendelkező ház új modern megjelenést kap, amely harmonikus egységet alkot a környezetével. A homlokzati díszítések, a míves korabeli korlátok, elegáns lépcsőházak mind a nagypolgári érzést hivatottak megtartani. A ház alacsony energiafelhasználásúvá alakítása mellett a lakások önálló fűtésszabályozására is lehetőség van. A ház a szelektíven fogja gyűjteni a hulladékot a környezettudatosság jegyében.

Nagy belmagasság, modern kialakítás - A lakások belső hangulata nagyban eltér a klasszikusan vett újépítésű lakásokétól, hiszen a nagy belmagasságnak köszönhetően a régi polgári lakások hangulatát adja vissza a legmodernebb megjelenésben. Kedvére választhat a földszinti kertkapcsolatos lakásoktól, a kis ékszerdoboz méretű garzonokon keresztül a LOFT hangulatú duplex lakásokig.

Új szintek kerülnek kialakításra - A Kartács Projekt Kft. az ingatlan felújítása mellett, kibővíti az épületet, egy emeleti szint és tetőtér kerül pluszban kialakításra, néhol duplex lakásokkal, így építészetileg egyedi mégis harmonikus épület jön létre.

Korhű lépcsőházak és korlátok - A házban két lépcsőház található, egy a főbejáratnál és egy az udvar átellenes oldalán. A korabeli elegáns lépcsőházakat, az emeleteken függőfolyosó köti össze. Az épület főbejárata mellett helyezkedik el a nagyméretű felvonó (12 személyes) a pincéig levezetve, amely kényelmessé teszi a lakók számára a szintek közötti mozgást.

Az épület téglaboltozattal alápincézett részén, - mely a borospincék hangulatát idézi -tárolóhelyiségek és közösségi szabadidős tér kerül kialakításra.

Különleges, eredeti homlokzat, felújított ablakdíszekkel - Az épület homlokzata a földszinten kváderes kialakítású íves záródású ablakokkal felette osztópárkánnyal, az első emeleten egyenes záródású ablakok, timpanonnal díszítettek, a második emeleten pedig az ablakok íves záródásúak.
Az osztópárkányok, a főpárkány és a meglévő eklektikus stílusú ablakdíszítések, eredeti állapotukban kerülnek felújításra. A nyílászárók csere után egységes színt kapnak.

Az épület téglaboltozattal alápincézett részén, - mely a borospincék hangulatát idézi -tárolóhelyiségek és közösségi szabadidős tér kerül kialakításra.

Jó minőségű, zöld lakókörnyezet - A felújítás alapelve olyan korszerű, modern városias, de egyben zöld lakókörnyezet létrehozása, amely a lakók számára szükséges jó minőségű, lakó- és kiszolgáló tereket biztosítja.
A belső udvaron saját használatú kertek kerülnek kialakításra, mely növeli a ház harmóniáját.

Infraszauna és fitness terem - A közös használatú helyiségekben pedig szabadidős, és sport tevékenységekre nyílik lehetőség a ház lakói számára.

Beruházó

Cégünk az 1991-ben alapított cégcsoport folyamatosan és dinamikusan fejlődő tagja. Mi az Eternity Investmentsnél fontosnak tartjuk, hogy az általunk létrehozott épületek ne csak kellemes otthonok legyenek, de egyben értékteremtő megoldásokat is nyújtsanak az emberek számára. Telkeinket, fejlesztendő projektjeinket is ennek szellemében választjuk ki, varázsoljuk újjá. Szaktudásunkra, tapasztalatainkra alapozva minden esetben alaposan mérlegeljük az adott terület potenciálját, úgy mint: megfelelő infrastruktúra, intézmények közelsége, ügyintézés, oktatási intézmények, elérhető zöldfelületek és fejlődési dinamika szempontjából, mert hiszünk abban, hogy az otthon kiválasztása az egyik legfontosabb döntés az ember életében. Mindezek együttesen gondoskodnak arról, hogy az adott terv ingatlan fejlesztés megvalósulása után a lakások az új tulajdonosaik számára kiváló és hosszú távú befektetést jelentsenek. Építészeinket az adott munkatervnek megfelelően szakterületük legjobbjaikként a fejlesztés speciális igényei szerint választjuk ki, így gondoskodva a legjobb megoldásokról.

Lényegesnek tartjuk, hogy ügyfeleink bizalommal fordulhassanak hozzánk kérdéseikkel, kéréseikkel a megvalósítás bármely fázisában, ezért szakképzett munkatársaink a teljes projektet végigkísérik velük. Igény szerint belsőépítészeti javaslatokat, szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleinknek.

Mi az Eternity Investmentsnél küldetésünknek tekintjük, hogy az általunk létrehozott épületek, terek a modern design megoldások mellett funkcionalitásukban is megfeleljenek a mindenkori igényeknek. Ennek érdekében magas minőségi elvárásokat támasztunk tervezőink, kivitelezőink és a felhasználásra kerülő anyagok kiválasztása felé. Innovatív megoldásaink olyan épületekben vannak jelen, mint a:

LE MERIDIEN HOTEL BUDAPEST
1051 BUDAPEST, JÓZSEF NÁDOR TÉR – POSTABANK SZÉKHÁZ
1051 BUDAPEST, ALKOTMÁNY U. 3. - IRODAÉPÜLET
1052 BUDAPEST, DEÁK F. U. 10. - IRODAÉPÜLET
1065 BUDAPEST, ANDRÁSSY ÚT 40-42. – IRODAÉPÜLET
BRATISLAVA, SZLOVÁKIA – ING BANK SZLOVÁKIAI KÖZPONTJA – IRODAÉPÜLET


Referenciáinkról érdeklődjön értékesítőnknél

Tervező

A Magnolia Ház tervezője a Hevesi és Társa Kft. 1034 Budapest, Beszterce u. 16.

A Hevesi és Társa Építészstúdió Kft. 1995-ben alakult, fő profilja az építészeti tervezés, tanácsadás, tervezéstől a kivitelezésig. Munkáikat hosszú évek alatt összeszokott, az adott feladathoz szükséges társtervezőkkel végezik. A Stúdiót létrehozó építészek hosszú szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Az alapítás óta eltelt idő alatt kialakult és megszilárdult a cég profilja, azok a lényeges tevékenységi körök, melyek a szakmai ténykedést, a szakmai arculatot meghatározzák.

Bővebb információ és referenciák a tervezőről itt tölthető le:

REFERENCIÁK LETÖLTÉSE

MAGNOLIA HÁZ - KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG

Összegyűjtöttük Önnek, hogy miért tartják vevőink kiváló befektetésnek a Magnolia Ház lakásait

Bármilyen egyéb kérdése van, kérjük, hogy
forduljon értékesítési irodánkhoz +36 70 620 7716 számon
állunk rendelkezésére!

 1. Klasszikus homlokzat, loft belmagasság - Különleges megjelenésével a Magnolia Ház a polgári lakások hangulatát kedvelő bérlők, beruházók számára különleges ajánlat lehet akár a kertes földszinti, akár az emeleti teraszos lakásaink kínálata.
 2. Gazdaságosan üzemeltethető épület – A Magnolia Házban található lakásainkat központi gázkazán fűti, minden lakás egyedi hőmennyiség-mérővel ellátott, így a gazdaságosan fűthetőek és a téli leghidegebb időjárásban is üzembiztosan működőképesek lesznek. A közös területek alacsony mértéke és kis felülete miatt sem terheli majd a lakókat plusz költség.
 3. Kis közösség, 68 lakásos lakóprojekt – Lakóházunkat úgy terveztük meg, hogy egy élhető és fenntartható társasházat alakítsunk ki. Kis közösségben gondolkodtunk, elkerülve így a döntésképtelen közgyűléseket és a nagy lakóközösségből eredő plusz feszültséget. Szeretnénk, ha a tulajdonosaink úgy éreznék, hogy számít a véleményük, hogy beleszólhatnak az üzemeltetési kérdésekbe, és hogy fontos, ők hogyan szeretnének élni az általunk felépített társasházban.
 4. Jogilag rendezett háttér – Lakóink jogi biztonsága érdekében kiváló és készséges ügyvéd partnerünk biztosítja a megfelelő jogi hátteret adásvételi szerződések, társasházi iratok és ingatlan-nyilvántartásbeli bejegyzések tekintetében. Minden vevőnk rendezett jogi háttérrel veheti majd át lakását.
 5. Magyar beruházó, megbízható kivitelező, felelős hozzáállású műszaki ellenőr – A napjainkra jellemző nehéz építőipari körülmények között is igyekszünk minden döntésünket a legnagyobb körültekintéssel, vevőink befektetésének védelmében meghozni. Beruházóként igényességre és piacképes ingatlanok kialakítására törekszünk, annak érdekében, hogy lakásaink családi otthonként és befektetésként is remekül helyt álljanak. Partnereinket (tervező, kivitelező, műszaki ellenőr, építésvezető) körültekintéssel választottuk ki, figyelembe vettük az építőipari megítélésüket, referenciáikat, ugyanakkor a biztonságos teljesítés érdekében partnereink munkáját folyamatosan ellenőrizzük, hogy garantáljuk a lakások igényes minőségét.
 6. Tégla épület – A Magnolia Ház épületének kialakítása során az épület homlokzati részében megmaradtak az eredeti, vastag falak, melyek további szigetelést kaptak, így nyáron a hűvöset, télen pedig a meleget tartják meg jobban.
 7. Ütemezés szerint folyamatban lévő kivitelezés – A Magnolia Ház kivitelezési munkái a tervezett ütemezés szerint folyamatosan zajlanak
 8. Társasház üzemeltetése – A beruházó felelősséggel és nagy körültekintéssel választja majd ki a társasház első üzemeltetőjét (közös képviselő), aki irányítása és ellenőrzése alatt fogja megindítani a társasház a működését.
 9. Modern enteriőr – Klasszikus külső megjelenésen felül, törekszünk a XXI. századi belső enteriőr kialakítására is. A költséghatékonyság érdekében, lehetőséget adunk a vevőknek, hogy maguk döntsék el, milyen értékben kívánják ezt kialakítani, alapárban vagy egy magasabb minőségben, plusz költség ellenében. Partnereinket és a választható kerámia burkolatokat, szanitereket, laminált parkettát és belső nyílászárókat úgy állítjuk össze, hogy megfizethető áron igényes kinézetű lakásokat adhassunk át a vevőinknek.
 10. Jól kiadható lakások – Lakásaink mérete és elrendezése kényelmes és praktikus használatot tesz lehetővé. A projekt kiváló elhelyezkedése, jó közlekedési lehetőségek és a kerület egyedülálló adottságai mind a bentlakó tulajdonosok, mind a leendő vevők számára vonzó.

FIZETÉSI ÜTEMEZÉS

Vevőink részére rendkívül kedvező vételár fizetési ütemezést kínálunk.

# FIZETÉSI HATÁRIDŐ FIZETENDŐ ÖSSZEG / RÉSZLET
1 regisztrációs megállapodás aláírásakor 800.000,- Ft
(következő részletbe beszámításba kerül)
2 az adásvételi előszerződés aláírásakor (regisztrációt követő 1-2 héten belül) 20%
3 a Lakás műszaki átadás-átvételére történő felajánlásakor 70%
4 a jogerős Használatbavételi Engedély rendelkezésre állásakor (kb. 30-60 napon belül) 10%


A vételár részletei a finanszírozó bank elvárásai szerint banki zárolt számlára kerülnek megfizetésre, így vevőink teljes biztonságban érezhetik magukat a kivitelezés teljes időtartama alatt.

Teljes körű hiteltanácsadást nyújtunk a lakásainkhoz felvehető lakossági hitelekről, melynek lebonyolítását is elvégezzük ügyfeleink részére.

MŰSZAKI LEÍRÁS


Műszaki leírás letöltése

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kivitelezés során műszaki okok miatt a műszaki leírás módosulhat, emiatt kérjük, hogy tájékozódjon az aktuális állapotról értékesítőnknél.

MAGNOLIAHÁZ – MŰSZAKI LEÍRÁS ÉRTÉKESÍTÉSHEZ

Általános Homlokzat: A homlokzatok teljes egészében vakoltak, a lábazati zóna fagyálló változatban.

Tető: Az épületre vb és fa szerkezetű magastető tető kerül, hőszigeteléssel bádoglemez fedéssel. A teraszfödémeken és lapos tetőn műanyaglemez vízszigetelés készül. A tetőtér felett belső vízelvezetéssel tervezzük a csapadékvíz elvezetését. A terasztetőket külső vízelvezetéssel terveztük, a csapadékvizet állítható fenékmagasságú folyókákon keresztül juttatjuk a külső homlokzatra szerelt ereszcsatornába.

Szigetelés: A külső falazat méretezett hőszigetelést és kéregerősített habalapú homlokzati díszeket kap. A lakótér feletti terek teraszainál méretezett-hab hőszigetelést alkalmaztunk. A helyiségek padlószerkezeteibe lépéshangszigetelést, a lapos tetőre EPS hőszigetelést, vagy PIR-habot tervezünk. Az utcai teraszokat szegélyező korlátok konszignáció szerint készülő acél korlátok. Az eredeti szinteken a belső udvaron, illetve a főlépcsőházban a meglévő, korhű minták formavilágára emlékeztető díszes függőleges acél korlátok lesznek. A belső udvar burkolata zöldfelület és térkő.

Alapozás: A statikus tervezőkkel egyeztetve készül. Módja monolit vasbeton lemezalapozás. A 30-35 cm vastag vasalt aljzat egy kavicságyra.

Felmenő szerkezetek: A külső határoló falakat a földszinten és az I-II emeleteken is megtartjuk a lépcsőházak falaival együtt, a felsőbb szinteken POROTHERM 30 Klíma vagy azzal egyenértékű falazóblokkból készülnek. Teherhordó segédszerkezetként 25x60 cm-es vasbeton oszlopok készülnek.

Födémek: monolit vasbeton födémek készülnek.

Válaszfalak: 10 cm vastag válaszfaltéglából, a lakások közti elválasztó hangátló fal 30cm vastag tégla falazat.

Lépcső: A vertikális közlekedést lifttel és lépcsővel oldjuk meg, ahol a lépcső egyes szerkezetei megmaradnak, felújításra kerülnek és további monolit vasbeton lépcsővel egészítjük ki.

Padozatok, padlóburkolatok: A lakásokban mázas kerámia és laminált parketta, a teraszokra és a közlekedőkbe csúszásmentes, fagyálló kerámia kerül.

Hőszigetelés: Az új építésű homlokzati falra és a meglévő falakra is méretezés szerinti hőszigetelő rendszer kerül. Az épület energetikai minőség szerinti besorolása: CC

Homlokzatképzés: Az épület külső falszerkezetének külső felületét kültéri nemes vakolat képezi eltérő színezéssel az eltérő homlokzati síkokon.

Nyílászáró szerkezetek: A lakások homlokzati nyílászárói formailag a korabeli minták alapján korszerű tok és szárnyszerkezetűek, hőszigetelő üvegezéssel (U: 1,1).

Belső felületképzések: A belső falfelületek mindegyike vakolattal van ellátva. A készülő monolit vasbeton szerkezetek felületeit glettelés és festés adja. A vizes helyiségeken kívül mindenhol diszperziós festés (falon, mennyezeten), a vizes helyiségekben a csempeburkolat fölött diszperziós festés készül.

ÉPÜLETGÉPÉSZ MŰSZAKI LEÍRÁS

Vízellátás:
A lakásokba való beállásoknál főelzárók és mellékvízmérők kerülnek beépítésre. A betervezett csőhálózat anyaga épületen kívül KPE nyomócső, épületen belül műanyag nyomócső, illetve horganyzott acélcső. A vezetékek szabadon, vagy falhoronyban lesznek vezetve.

Használati melegvíz: A használati melegvízhez a hőenergiát z épület központi gépészeti helyiségében található gázkazánok biztosítják. Csatornázás: Az építkezés során a meglévő csatorna bekötéseket újítjuk fel. Az épületben a pince kivételével gravitációs lefolyóvezeték hálózat kerül kialakításra. A tervezett épületen belüli vezeték anyag PVC, a szabvány szerinti minőségben.

Fűtés: A kialakítandó fűtés és használati melegvíz gázüzemű. A lakások mindegyike vízmérővel és hőmennyiségmérővel rendelkezik. A lakásokba tervezett radiátorok termo fejesek, a fűtésszabályozást ezek valósítják meg. A kialakítandó rendszer kétcsöves, zárt és szivattyús. A hő leadók fehér színű acéllemez lapradiátorok. A fűtési vezetékek acél anyagúak, illetve a lakáson belül műanyag csövek.  

Gázellátás: Egy gázmérő kerül felszerelésre amely a kazánház gázfelhasználását méri. A pinceszinti kazánházba felszerelendő gázkazánok meleg víz üzemű kazánok. A lakásokba gáz nem lesz bevezetve így gáztűzhelyek nem kerülnek felszerelésre. Az épület tartalék fűtésére kémény nem létesül, az egyes helyiségek tartalékfűtése elektromos úton történhet.

Szellőzés: A belsőterű mellékhelyiségek azaz vizesblokk szellőzésére, központi légcsatornára kötött egyedi elszívó ventilátor kerül felszerelésre. A konyhai elszívásnak csak csatlakozási pont kerül kialakításra.

LAKÁSOK FELSZERELTSÉGE:

Bejárati ajtó: Esztétikus megjelenésű, a tűzvédelmi előírásoknak és a MABISZ elvárásoknak megfelelő ajtó két ponton záródó biztonsági zárral és számozással ellátva.

Belső ajtók: Standard típusú, dekorfóliás sík ajtószány, utólag elhelyezhető faforgács vagy Mdf. tokkal, réz vagy alumínium színű vasalattal és kilinccsel, többféle színből választható. Egységára: ajtó+tok+kilincs: bruttó 45.000 Ft/db

Falak:

Felületképzés: A falak gletteléssel, fehér diszperziós festéssel készülnek kivéve a burkolt helyeken! Színes festés csak felárral kérhető.

Falburkolatok: A csempeburkolat fürdőben és WC-ben ajtó szemöldök magasságig érő első egész sorig, hálósan rakva, pozitív sarkokon fuga színével megegyező élvédővel. A burkoló anyag választható, egységára: bruttó 3.000 Ft/m2. A konyhában a tervezett bútor helyén az alsó és a felső elem közti sávban 60 cm szélességben hálósan rakott csempeburkolat egységára bruttó 3.000 Ft/m2 Álmennyezet, álgerenda, szerelt falak: A gépészeti csövek és berendezések, eltakarása szükség szerint szerelt fal (álmennyezet, álgerenda illetve előtétfal) megépítésével történik.

Padló: Fürdőben, WC-ben, konyhában, előszobában és közlekedőben mázas kerámialap, egységára bruttó 3.000 Ft/m2. Előszobában kialakítástól függően lamináltparketta vagy kerámia padlóburkoló (Eladó által megjelölve) Nappaliban és a szobákban lerakásra kerülő laminált parketta egységára bruttó 3.810 Ft/m2 Szegőléc a parketta színével megegyező vagy színhasonló. Burkolatváltó: lefúrható vagy öntapadós kivitelben (Eladó által később kiválasztva) alumínium vagy réz színben. Fagyálló gránitőrlemény lap az erkélyekre és a külső terekre. Erkélyburkolat nem változtatható.

Fürdőszoba felszereltsége:

 • 1 db kád fehér színben / 160-as vagy 170-es lemez/
 • 1 db kádtöltő csaptelep egykaros krómozott kivitelben, zuhanyszettel
 • 1 db mosdó fehér színben (szekrény és szifontakaró nélkül)
 • 1 db mosdó csaptelep egykaros krómozott kivitelben
 • 1 db automata mosógép csatlakozás / hidegvíz vételre, csatornára /
 • 1 db WC, tartállyal, kézmosóval, és 1 db mosdó csaptelep egykaros krómozott kivitelben (kézmosó és mosdó csaptelep csak azokban a WC-ben, ahol a tervek azt tartalmazzák) összértékük bruttó 150.000 Ft.
A pipere szerelvény nem tárgya a szerződésnek.

Fűtés-, melegvízellátás:
Központi kondenzációs gázkazánokból ellátott fűtés- és melegvízellátás. Fűtési rendszer: radiátoros melegvízfűtés. Hőmennyiségmérőt szerelünk fel, a lakásonkénti mérés lehetőségét biztosítva.

Víz: Lakásonként egyedi vízmérőórákat szerelünk fel. A telken belüli 1 db fő vízmérőóra fogyasztása a VÍZMŰ elszámolás alapján történik.

Elektromos: Egyedi 32 A-os szabvány szerinti villanyórákat szerelünk. Az áramkörök falhoronyban vezetett Mü III. védőcsőben haladnak. Mcu 1.5 rézvezetéket alkalmazunk (kivéve mosógép, tűzhely konnektor Mcu 2.5). Lehetőség van a háromfázisú kialakításra felárért, továbbá a 32A feletti elektromos teljesítmény igénybevételére, amiért a Vevő az Elmű által alkalmazott díjat és a három fázis kialakításának többletköltségét köteles megfizetni az Eladónak.

Az alábbi táblázat tájékoztató jelleggel mutatja a díjakat (az aktuális ELMŰ által megjelölt díjak kerülnek figyelembe vételre):

Teljesítmény Áramerősség ELMŰ felé fizetendő
A+ A+ A+
6,9 kW 32 térítésmentes
6,9 kW 10 10 10 A 3 fázisos kialakítás felára (HFF): 67.700 Ft+ÁFA
10,6 kW 16 16 16 A HFF + 57.600 Ft + Áfa
13,2 kW 20 20 20 A HFF + 100.800 Ft
16,5 kW 25 25 25 A HFF + 154.800 Ft
Dugaszoló aljzatok:
konyha 5 db.
fürdőszoba 3 db.
nappali 6 db.
hálószoba 4 db.
előszoba 1 db.
WC 0 db. (elszívó csatlakozás 1db.)

Valamennyi helyiségben lesz foglalat és izzó az ideiglenes világítás céljára. Világítótestek nem tartozékai a lakásnak.

TV:
Csatlakozási lehetőség a nappaliban : 1 db (vezetékezés). Előfizetés és készülék nélkül!

Telefon-számítógép:
Az épületben vezeték szinten kiépítve (csöves, vezetékes), minden nappaliban 1 db csatlakozási lehetőség. (hálószobában nincs.) Előfizetés és készülék nélkül!

Riasztó védőcsövezés:
Védőcsövezés a lakás kiviteli tervei szerint, perifériák nélkül.

Kaputelefon:
A bejárati kapu elektromos zárral működik, a lakások kaputelefonnal vannak ellátva.

Változtatási lehetőségek:
A Vevőknek térítés ellenében lehetőségük van a saját tulajdonrészük kialakítását (kivéve az osztatlan közös területeket illetve más tulajdonrészeket) érintő változtatásra az Eladó döntésétől függően, amely
 • Nem érintheti az épület külső megjelenését, és szerkezeti rendszerét.
 • Nem jelent minőségi visszalépést sem a közös, sem az önálló tulajdoni illetőségek műszaki paraméterei és megjelenése szempontjából.
 • Nem jelent hátrányt sem a leendő tulajdonostársnak, sem harmadik személy részére.
 • Nem érintik a projekt megvalósításának időütemtervét, és az azzal kapcsolatos szerződéseket, megállapodásokat és jogokat.
 • Bármely változtatás végrehajtása csak Eladó hozzájárulásával és a többletköltség befizetése után történhet.


Változtatási lehetőségek:
 • Belső építészeti kialakítás változtatása.
 • Külön megrendelhető tételek (hűtés, riasztórendszer, stb.)

Választás megadott kollekcióból:

Vevő a megadott alapkiviteli termékekből választhat az eladó által megjelölt időpontig. A határidő letelte után választási lehetőség nincs, az Eladó által megjelölt standard kivitel kerül beépítésre. Az alapkivitelből választható termékek térítésmentesek.

Mintakollekcióból választhatóak:
 • Belső nyílászárók: ajtók
 • Kerámiaburkolatok, lábazatok anyaga
 • Laminált parketta

Külön rendelhető feláras termékek:

Vevő az eladó által megjelölt időpontig az Eladó által megadott termékekből, mintakollekcióból vagy katalógusból választhat és rendelhet az Eladó hozzájárulásával. Határidőn túli a változtatási igényt az Eladó nem tudja figyelembe venni, az alapkivitelként megjelölt termék kerül megépítésre. Rendelhetők:
 • Belső nyílászárók, ajtók.
 • Laminált parketták.
 • A tervezettől eltérő méretű és megjelenésű kerámia és csempe burkolatok.
 • A tervezettől eltérő megjelenésű elektromos szerelvények (dugaljak, kapcsolók, stb.)
 • Behatolás jelző és tűzjelző rendszer.
 • Szaniter áruk (WC, mosdó, kád, zuhanytálca és kabin, csaptelepek)
Vevő csak az eladó által kijelölt szállító termékeiből választhat. Más forrásból való anyagbeszerzés nem lehetséges. A külön rendelhető anyagok és szerelvények többletköltségeit a Vevő köteles megtéríteni. A beszállítókat Eladó versenyeztetés útján választja ki. A külön megrendelt anyagok beépítését az Eladó a feltételek teljesítése után valósítja meg.

Belső kialakítás változtatása:
Az Eladó döntésétől és jóváhagyásától függően a Vevőnek lehetősége van arra, hogy a bemutatott alaprajzi elrendezésen - ha az műszakilag megoldható -, térítés ellenében, az eladó által megjelölt időpontig módosítson. A módosítást Eladó külön felkérésre, a feltételek teljesítése után valósítja meg. Határidőn túl a változtatási igényt az Eladó nem tudja figyelembe venni.

Feltételek:
Valamennyi változtatási igényt a szerkezetépítés megkezdéséig legkésőbb írásban jelezni kell az Eladó felé a külön rendelhető tételek és a belső kialakítás változtatásának kivitelezhetősége esetében. A bejelentéssel egyidőben az ajánlatadási díjat a Vevő befizeti. (50.000,- Ft +Áfa) Eladó egy alkalommal konzultációt biztosít a Vevőnek, ahol a Vevő tájékoztatást kap a változtatási igényei megvalósíthatóságáról, és az eljárás befejezési határidejéről. További konzultációk költségtérítés ellenében (10 000 Ft/óra +Áfa) lehetségesek. Eladó ajánlatot ad a változtatásra. Az ajánlat elfogadása esetén a felek az adásvételi szerződést módosítják. Az ajánlatban szereplő árak tartalmazzák a beszerzési árat, a beépítési költségeket, a felmerülő műszaki bonyolítási és tervezési díjat és 20% fedezetet. A műszaki bonyolítási és tervezési díj max. 200.000,- Ft + Áfa lehet a változtatás bonyolultságától függően. Az ajánlatadási díj a műszaki bonyolítási díj része. Az Eladó nem köteles minden módosítási igényt teljesíteni. Bonyolult a tervtől jelentősen eltérő belső építészeti kialakítások elkészítését Eladó nem vállalja.

Elhagyható tételek
-Laminált parketta

A Vevőnek nincs lehetősége saját beszerzésű anyagokat, illetve termékeket, a kivitelezés során beépíttetni!

Az ingatlan helyszíni megtekintése
Az Eladó tájékoztatja a Vevőt, hogy az ingatlanba az építkezés során egyszer van módja az építkezés teljes időszaka alatt bemenni, amelyet Eladóval előzetesen köteles egyeztetni. Minden egyéb, előre nem egyeztetett alkalom esetén az Eladó, illetve az általa megbízott Vállalkozó a helyszíni megtekintést megtagadhatja!

JELENTKEZZEN, ÉS NÉZZE MEG A LAKÁSAINKAT
ÉS A CSODÁS ÉPÜLETÜNKET A HELYSZÍNEN
Telefonáljon most!
Lakások közvetlenül a beruházótól:

SZEMÉLYES IDŐPONT EGYEZTETÉS:
Kérjen időpontot értékesítőnktől az épület helyszíni bemutatására, hogy Ön is megtekinthesse a hamarosan átadásra készenálló, szabad lakásainkat.


Értékesítési iroda
+36 70 620 7716

időpontot kérek
Várható átadás

Átadás időpontja

2021. tavasza

Prémium konyhabútor

Kedvező fizetési ütemezés

20-70-10%

Szaunavilág

Szauna és
fitneszterem

A lakók kizárólagos használatára