Lakásszűrő

Szobák száma (2-4 db)
Lakások mérete (40-101 m2)
Elhelyezkedés Projekt információk Beruházó Tervező

Beruházó

Cégünk az 1991-ben alapított cégcsoport folyamatosan és dinamikusan fejlődő tagja. Mi az Eternity Investmentsnél fontosnak tartjuk, hogy az általunk létrehozott épületek ne csak kellemes otthonok legyenek, de egyben értékteremtő megoldásokat is nyújtsanak az emberek számára. Telkeinket, fejlesztendő projektjeinket is ennek szellemében választjuk ki, varázsoljuk újjá. Szaktudásunkra, tapasztalatainkra alapozva minden esetben alaposan mérlegeljük az adott terület potenciálját, úgy mint: megfelelő infrastruktúra, intézmények közelsége, ügyintézés, oktatási intézmények, elérhető zöldfelületek és fejlődési dinamika szempontjából, mert hiszünk abban, hogy az otthon kiválasztása az egyik legfontosabb döntés az ember életében. Mindezek együttesen gondoskodnak arról, hogy az adott terv ingatlan fejlesztés megvalósulása után a lakások az új tulajdonosaik számára kiváló és hosszú távú befektetést jelentsenek. Építészeinket az adott munkatervnek megfelelően szakterületük legjobbjaikként a fejlesztés speciális igényei szerint választjuk ki, így gondoskodva a legjobb megoldásokról.

Lényegesnek tartjuk, hogy ügyfeleink bizalommal fordulhassanak hozzánk kérdéseikkel, kéréseikkel a megvalósítás bármely fázisában, ezért szakképzett munkatársaink a teljes projektet végigkísérik velük. Igény szerint belsőépítészeti javaslatokat, szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleinknek.

Mi az Eternity Investmentsnél küldetésünknek tekintjük, hogy az általunk létrehozott épületek, terek a modern design megoldások mellett funkcionalitásukban is megfeleljenek a mindenkori igényeknek. Ennek érdekében magas minőségi elvárásokat támasztunk tervezőink, kivitelezőink és a felhasználásra kerülő anyagok kiválasztása felé. Innovatív megoldásaink olyan épületekben vannak jelen, mint a:

LE MERIDIEN HOTEL BUDAPEST
1051 BUDAPEST, JÓZSEF NÁDOR TÉR – POSTABANK SZÉKHÁZ
1051 BUDAPEST, ALKOTMÁNY U. 3. - IRODAÉPÜLET
1052 BUDAPEST, DEÁK F. U. 10. - IRODAÉPÜLET
1065 BUDAPEST, ANDRÁSSY ÚT 40-42. – IRODAÉPÜLET
BRATISLAVA, SZLOVÁKIA – ING BANK SZLOVÁKIAI KÖZPONTJA – IRODAÉPÜLET


Referenciáinkról érdeklődjön értékesítőnknél

Tervező

A Magnólia Ház tervezője a Hevesi és Társa Kft. 1034 Budapest, Beszterce u. 16.

A Hevesi és Társa Építészstúdió Kft. 1995-ben alakult, fő profilja az építészeti tervezés, tanácsadás, tervezéstől a kivitelezésig. Munkáikat hosszú évek alatt összeszokott, az adott feladathoz szükséges társtervezőkkel végezik. A Stúdiót létrehozó építészek hosszú szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Az alapítás óta eltelt idő alatt kialakult és megszilárdult a cég profilja, azok a lényeges tevékenységi körök, melyek a szakmai ténykedést, a szakmai arculatot meghatározzák.

Bővebb információ és referenciák a tervezőről itt tölthető le:

REFERENCIÁK LETÖLTÉSE
JELENTKEZZEN, ÉS NÉZZE MEG A LAKÁSAINKAT
ÉS A CSODÁS ÉPÜLETÜNKET A HELYSZÍNEN
Telefonáljon most!
Lakások közvetlenül a beruházótól:

SZEMÉLYES IDŐPONT EGYEZTETÉS:
Kérjen időpontot értékesítőnktől az épület helyszíni bemutatására, hogy Ön is megtekinthesse a hamarosan átadásra készenálló, szabad lakásainkat.


Értékesítési iroda
+36 70 620 7716

időpontot kérek
Várható átadás

Átadás időpontja

2020. tavasza

Prémium konyhabútor

Kedvező fizetési ütemezés

20-70-10%

Szaunavilág

Szauna és
fitneszterem

A lakók kizárólagos használatára